Forventninger til hvalpekøberen

Jeg forventer, at hvalpen trænes med positive metoder, og at den socialisering der er startet hos mig fortsættes. Hvalpen skal ud i samfundet, ud og møde alle de mange indtryk der er i omgivelserne. For at få en tryg og harmonisk hund er det meget vigtigt at hvalpen inden for de første 16 uger bliver gradvist og forsigtigt tilvænnet f.eks. så mange forskellige typer mennesker, gadelarm og hunde mmm.

”Socialisering handler om at give mange og varierede oplevelser tidligt i livet og sikre, at alle nye oplevelser er gode oplevelser” (O’Heare.2007).

Hvalpen er avlet mhp gode brugsegenskaber og den bør leve et liv med både mental og fysisk stimulation – med andre ord er det ikke nok, at hunden får en masse motion – den skal også bruge sit gode hovede.

Det vigtigste for mig, når jeg skal finde den rigtige familie til en hvalp, er at de nye ejere er engagerede, kærlige og interesserede i at yde den indsats der skal til, når man får en energisk hund ind i familien. Hvis det overhovedet er geografisk muligt er det et must at deltage i det hvalpehold, I får med i prisen.

Hvis hvalpekøberen af en eller anden årsag ikke længere kan have hunden er det vigtigt at I kontakter mig, så jeg kan hjælpe.