Hundeskole

Hundeskole
Det var egentlig ikke fordi jeg ville være hundetræner, at jeg startede uddannelserne hos Hund & Træning, men for at blive dygtigere til at træne egne hunde. Bagefter tænkte jeg (ligesom mange før og efter mig), at det her er for godt til ikke at blive brugt og jeg startede min hundeskole Klikkerhunden.dk , der længe har været lagt på is pgra for lidt fritid, men nu starter igen for fuld skrue til maj 2019 med træningspladser i Ølsted og Vinderød

klikkerhunden-logo6

 Det er mange teorier om hvordan hunde tænker og hvordan vi bedst kommunikerer med dem. Man kan godt få indtryk af, at det er ret heldigt for nogle af disse mere eller mindre selvbestaltede eksperter at hovedpersonen – hunden selv – ikke har en chance for at udtale sig om emnet!

Jeg er blevet bidt af klikkertræning og teorien bag, der er baseret på adfærdsforskning. Det er en helt anderledes træning end den der traditionelt har præget hundeverdenen, idet det grundlæggende er, at her er det er hunden, der er den mest aktive –  som tilbyder adfærd der bliver belønnet (forstærket) og først når adfærden er vel-etableret sættes der signal på.

Den adfærd vi ønsker bliver belønnet (positiv forstærkning)- den vi ikke ønsker ignoreres – altså her er ikke tale om straf eller ubehag.

  • KUN positive træningsmetoder
  • Glem alt om at forklare al hundetræning ud fra “Lederskabsteorier” og “Hunden er et flokdyr-teorier” og “Den ved jo godt hvad den skal”
  • ALDRIG hårde, voldelige metoder i hundeopdragelse. 
  • Hunden har altid ret!
  • Hundetræning klares ikke med et “Quick fix” men er en gradvis – og herlig – proces i samarbejde med din bedste ven.