Twitter

Twitter. DKLPCH, LP1, LP2, LP3, RBM, RØM

 

smukke_twit

AKA

Twit
Twittevit
Trofast
Lille sorte

twitter hvdTwitter december 2020

Twitter er nu 7 år. Da hun var 3 år blev hun Dansk Lydigheds Champion. Hun er ALT det jeg har drømt om med en hund. Jeg knokler for at leve op til hendes potentiale.

Fra første dag har jeg haft et særligt forhold til Twitter. Hun er altid ved min side, altid parat til at vi skal lave noget sammen. Er der tegn på, at vi skal træne er hun der med det samme.

Jeg får ofte at vide når vi har været til lydigheds konkurrence at hun ser så glad ud når vi er oppe – og det er da det bedste man kan opnå. Jeg plejer at sige, at selvom jeg på dagen ikke har haft den dygtigste hund, så har jeg i hvert fald haft den gladeste:)

Twitter er en sand allround hund. Der er så mange herlige hundesportsgrene og jeg er sikker på, at alle de jeg har lyst til, vil Twitter både trives med og have det sjovt med.

Min ambition med Twitter var fra starten DKKs Lydighedsprogram – jeg havde lovet hende at når hun var blevet lydigheds champion skulle vi i gang med markprøvetræning – vi startede lidt inden og nyder det begge to. Jeg havde egentlig ikke troet at kombinationen LP og markprøvetræning var en god ide, men der har jeg skiftet mening.